En Hızlı DNS 2024 – Güncel DNS Adresleri

DNS adresleri sayesinde bedava internete sahip oluyoruz ve en hızlı DNS adresleri 2024 sayesinde herhangi bir yasaklanmış siteye kolayca bağlanabiliyoruz. İster engelli olsun ister bizim ülkemizde yasaklanmış olsun. Kullandığımız DNS / vpn servisleri sayesinde artık 2024 yılında bu sitelere hızlı ve güvenilir bir şekilde DNS adresleri sayesinde girebileceğiz, hem de bu işlemi yaparken bedava internet kullanacağız.

2024 DNS Adresleri Nelerdir?

DNS adresleri sayesinde insanlar başka ülke bağlantıları ile herhangi bir siteye giriş için kullanılır, eğer gizli bir şekilde yapmak istediğiniz bir işlem var ise DNS adresleri sayesinde bunları gerçekleştirebilirsiniz.

DNS adreslerinde en önemli olay olarak güvenlik yer almaktadır, eğer güvenliğinizi tehdit eder DNS adreslerine giriş sağlarsanız bu sizin kredi kartlarınızın çalınmasına kadar yol açabilir, bu nedenden dolayı güvenlik duvarı en önemli olayımız olmalıdır.

En Hızlı DNS Adresleri 2024

En hızlı DNS adresleri arasında en güncel bilgileri sizlerle paylaşıyoruz, burada yer alan DNS adresleri hem güvenilir, hem de hızlıdır. (Site olarak hiçbir güvenlik sorununu kabul etmemekteyiz.)

Google DNS 2024

Google DNS en çok kullanılan DNS adreslerinden biridir, zaten Google’ın kendi DNS servisine ait olmasından dolayıda tercih edilmesi gayet normaldir, eğer google DNS kullanmak istiyorsanız şu IPv6 adreslerini kullanmalısınız.

8.8.8.8
8.8.4.4

Open DNS 2024

Open DNS son zamanların en hızlı DNS servislerinden bir tanesidir, kullanıcılar güvenli ve hızlı bulunmasından dolayı bu DNS adresini çokça tercih etmektedir, eğer sizde denemek isterseniz şu adresleri girin;

208.67.222.222
208.67.220.220

Level3 DNS 2024

Level3 DNS servisi Amerika’da bulunmaktadır, hızlı bir servis olmasından dolayı sizlere bu adresleri de sunmak istedik;

209.244.0.3
209.244.0.4

Yukarıda paylaşmış olduğumuz 3 farklı DNS adresi sayesinde yasaklı sitelere girebilir, ve hızlı olarak istediğiniz internet deneyimine ulaşabilirsiniz. Eğer DNS adresi değiştirmeyi bilmiyorsanız bunun içinde bilgisayarınızın Denetim masasına giriş yaparak Ağ Paylaşım ayarları bölümünden IPv6 veya IPv4 Protokolüne gelerek aşağı bölümde yer alan 2 kutucuğu aktif ederek yukarıda verdiğimiz bilgileri girmeniz yeterli olacaktır.

DNS adresleri sayesinde nasıl bedava internet kazanacağımızı öğrendiğimize göre, benzer makalemiz olan OpenVPN Bedava internet 2024 yazımızı inceleyebilir ve VPN ile bedava internet kazanma olayını inceleyerek ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz.

Uyarı: Burada yer alan tüm kampanyalar 2023 / 2024 yılı için geçerli olmayabilir.
Oluşabilecek tüm sorumluluklar kullanıcıya aittir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir